cool to share

Friday, October 2, 2009

Bengang

Saya tengah bengang dengan internet bodoh ni... dah berhari2 cuba buka blog tak berjaya . Kat rumah pakai broadband bila malam slow macam siput. Kat opis pulak asyik ada gangguan. Finally pagi tadi dapat bukak and taip post baru.... dah klik save bila refresh............hasilnya tak ada... aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh bengangggggggggggggggggggg!!!

Aduss sabar sabar sabar.......tangah cari mood utk menulis balik cerita yang sama .... isk isk

3 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

shila sebab itu akak kalau tulis diblog, akak menulis diwords dan kemudian copy ke blog, sbb bukan boleh harap beruk band ni..

mamai said...

sabar ajer la yer internet memang cam hamoeh latelly

shila said...

huhu betul tu atutnya saya buat kat words dulu.. tula bahananya bila terlebih excited...