cool to share

Thursday, July 23, 2009

macam-macam hal

Bila hujung sekali sekala seronok jugak bwk anak2 makan di luar so kami memilih Ipoh Hainan Chicken Rice.. yg peting sebab ada coffee.. white coffee cold... hmm sedap
Sedapnya nasi ayam , kerabu mangga, taugeh tidak ketinggalan... enjoy the food n the environment.....
.But not this two boys... terlampau excited....

Dah tegur byk kali tak dengar kata... tengoklah depa ni...isk isk... mama tak leh nak control ayu la cam ni.....uhukuhuk ................................................................
Speechless...............

6 comments:

NoRT said...

adeh! sronok bebudak tu main dlm tu ye! huahuahua... si maknye,maintain cun je la....

NORHAYATI BERAHIM said...

si abang ke yang dok terbaring tu..ha..ha.ha..kelakar sungguh dia orang ni..

shila said...

nort , kak yati .. tu ynag buat jadi stress tu .. tak dapat nak larang dah.. abg ngan adek sama jek....

Raja Teh Suaina said...

hero2 anak kakshila ni..kerusi pun buat katil leh tidoq

shila said...

Hi Raja Teh, i takboleh open ur blog pls give the rite web address yer

Sew Cut Shop said...

kat mana kadai nasik ayam tu?